Reparation af stenslag

Uanset hvor stille og roligt du kører, er det næsten umuligt at undgå stenslag på din forrude. Disse små, men irriterende stenslag kan forekomme pludseligt og uden varsel. Nogle bilejere vælger at ignorere dem, men vi anbefaler at få skaden udbedret hurtigst muligt.

Stenslag har konsekvenser

Stenslag, som opstår, når en lille genstand rammer din bils forrude – typisk en sten eller noget grus, der kastes op under kørsel, udgør en potentiel trussel for din bils sikkerhed og funktionalitet.

For det første kan et stenslag føre til en revne i forruden. Når du kører og forruden udsættes for vibrationer samt temperaturændringer, kan dette stenslag forværres og udvikle sig til en større revne. Denne revne kan forstyrre dit synsfelt og svække forrudens struktur. I tilfælde af en kollision kan en svækket forrude flække uhensigtsmæssigt og ikke give tilstrækkelig beskyttelse.

Derudover kan stenslag mindske forrudens styrke, hvilket gør den mere modtagelig for yderligere skader. Når en forrude er beskadiget, kan dens evne til at absorbere stød forringes. Dette øger risikoen for personskade ved kollision og kan også påvirke airbag funktionen i din bil.

Kontakt os på tlf. 61 71 33 55 eller Book og forespørg en tid for at få en professionel reparation af dit stenslag.

stenslag herning

Tips til dig, der har fået stenslag

Vi anbefaler at tage stenslag alvorligt og reagere hurtigt:

  • Reparation: Søg professionel reparation af stenslag hos vores specialiserede værksted i Herning. Tidlig reparation kan forhindre, at skaden udvikler sig til en større revne.
  • Undgå temperaturændringer: Undgå at udsætte din forrude for pludselige temperaturændringer, da dette kan forværre stenslaget. Undgå for eksempel at tænde varmen eller aircondition på høj styrke, når du har et stenslag.
  • Vær forsigtig med rengøring: Undgå at bruge skrappe kemikalier eller rengøringsmidler på området omkring stenslaget, da dette kan beskadige forruden yderligere. Brug i stedet milde rengøringsmidler.
  • Beskyttelse: Hvis du ikke kan få reparationen udført med det samme, kan du midlertidigt beskytte stenslaget med et stykke klar tape for at forhindre snavs og fugt i at trænge ind i skaden.
  • Kontakt forsikringsselskabet: Hvis dit forsikringsselskab dækker reparation af stenslag, kan du blot kontakte os, så ordner vi alt papirarbejdet. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Hvorfor vælge Herning Bilglas?

Herning Bilglas tilbyder reparation af stenslag i højeste kvalitet. Vores erfarne teknikere bruger avancerede teknikker og godkendte materialer til at udføre reparationer af stenslag. Vi undersøger først skaden for at vurdere omfanget, og hvis det er muligt, udfører vi en reparation, der forhindrer, at stenslaget udvikler sig til en større revne.

Ved at reparere stenslag i stedet for at udskifte hele forruden sparer du også penge. Dette er ikke kun økonomisk fordelagtigt, det er også mere bæredygtigt, da det reducerer affald og energiforbrug forbundet med produktionen af nye ruder.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi udfører reparationer efter gældende forskrifter. Dette er afgørende for at beskytte dig og dine passagerer i tilfælde af en ulykke.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og tager os af alt papirarbejdet for at gøre processen lettere for dig.

Vi tilbyder reparation af stenslag i Herning, på vores værksted, eller på din ønskede adresse. Vi kører ud mod et gebyr fra 250,-.

Vil du læse mere om rudeskift? Læs mere på vores hjemmeside her.

Ring til os på tlf. 61 71 33 55 for at få yderligere information eller Book og forespørg en tid hos os.

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Herning Bilglas
info@bilglasgruppen.dk

Sakskøbingvej 2
7400 Herning
Se rutevejledning i Google Maps

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!