Forrudeskift

Tilstanden på din forrude spiller en afgørende rolle for både din egen og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene. En beskadiget eller revnet forrude kan have alvorlige konsekvenser, derfor er det vigtigt, at få den professionelt monteret.

Hvorfor du bør overlade forrudeskift til eksperter

  • Sikkerhed: En af de primære årsager til at få professionelle til at udføre udskiftningen af din forrude er sikkerhed. Forruden spiller en afgørende rolle i bilens struktur og bidrager til at opretholde karosseriets styrke. Forkert montering kan svække bilens struktur og mindske sikkerheden for både føreren og passagererne i tilfælde af en kollision. Professionelle teknikere er uddannet til at sikre korrekt montering i overensstemmelse med de gældende standarder.
  • Forebyggelse af lækager: En anden vigtig årsag til at overlade udskiftningen af forruden til specialister er at undgå vand- og luftlækager. Hvis forruden ikke er korrekt forseglet, kan vand trænge ind i bilen under regnvejr, hvilket kan forårsage skader på elektriske komponenter og medføre problemer som mug, fugt og rust. Luftlækager kan også føre til støj.. Professionelle teknikere garanterer en tæt og korrekt monteret forrude.
  • Optimalt udsyn: En ubeskadiget forrude er afgørende for førerens udsyn. Selv en lille revne kan udvikle sig under forskellige vejrforhold og forringe førerens evne til at se klart gennem ruden. Dette udgør en fare for både føreren og andre trafikanter. Professionelle teknikere sørger for, at den nye forrude er korrekt limet og monteret.
  • Forlænget levetid: Professionel montering af forruden kan også forlænge dens levetid. Professionelle teknikere anvender materialer af høj kvalitet og har adgang til avanceret udstyr og teknikker, der sikrer korrekt limning og montering.

Hos Herning Bilglas er vi eksperter i professionel montering af bilruder i overensstemmelse med alle standarder.

Kontakt os på tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg en tid direkte hos os.

Risici ved at have en revnet forrude

  • Nedsat sikkerhed: En beskadiget forrude har en nedsat evne til at absorbere energi ved kollision, hvilket øger risikoen for alvorlige skader ved ulykker.
  • Reduceret udsyn: Selv små revner eller stenslag kan forværres over tid og forringe førerens evne til at se klart gennem forruden. Dette kan øge risikoen for uheld på vejen.

For at forlænge din forrudes levetid og sikre din sikkerhed på vejene, bør du også være opmærksom på følgende:

Reparér mindre skader. Hvis du opdager mindre revner eller stenslag på din forrude, bør du få dem repareret så hurtigt som muligt. Læs mere om reparation af stenslag her.

Kontakt Herning Bilglas på tlf. 61 71 33 55 eller book en tid direkte hos os.

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Herning Bilglas
info@bilglasgruppen.dk

Sakskøbingvej 2
7400 Herning
Se rutevejledning i Google Maps

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!